Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за Алфа 147

Здравейте,

Интересува ме, ако бръкна в ауспуха с пръст и пръста ми стане много черен, това какво означава? Колата е бензинова, 147 , 2005 година.

Благодаря.

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 01:37.

Comment

Само не разбрах, защо да ми липсват първите седем години, но както и да е. А питането ми е, защото до скоро имах Алфа, 98 година, без катализатор, но когато бръкнех в ауспуха, пръста ми оставаше чист. Та за това ми е странно, защо така се получава.

Comment

...

Comment

Меко казано темата ме развесели .При такъв въпрос няма никой да отговори сериозно ! Колкото до мърсотията в ауспуха няма нищо нередно но за отговор на въпроса трябва да се отиде в сервиз с подходящата апаратура и т н

Comment

...

Comment

И моят е черен, няма грешки, не гори масло или го прави в рамките на допустимото. Разход около осем бензин. Няма катализатор.
              Перфектна работа на двигателя.
              Разбира се хубаво е да се поглежда от време на време какво става с лаптопа.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от toci12 Покажи съобщение
                Здравейте,

Интересува ме, ако бръкна в ауспуха с пръст и пръста ми стане много черен, това какво означава? Колата е бензинова, 147 , 2005 година.

Благодаря.
                Най-вече, че гори масло, не изгаря правилно.
                На шуреят колата е с ауспух, като току що излезнал от фабриката. А е на 16г. и нищо не е пипано по двигателя и гърнетата. Аз имах 33 Q4 без катализатор и ауспухът и беше сив и чист

Comment

Working...
                X